There are no ads, please add some


Red Bull Salzburg haalt uit in aanloop naar tweede confrontatie met Ajax

Red Bull Salzburg heeft goede zaken gedaan in aanloop naar de tweede confrontatie met Ajax in de Europa League. De koploper van de Oostenrijkse competitie was met 6-1 te sterk voor Admira en dat was voor Red Bull alweer de achtste zege op rij.


Een aantal basisspelers van de Oostenrijks kampioen kregen rust en dat was in de beginfase ook wel te zien, want het was Admira dat op een 0-1 voorsprong kwam. De bezoekers moesten na een half uur echter verder met tien man en toen was er geen houden meer aan.

Valentino Lazaro maakte de gelijkmaker, waarna de ploeg via Jonathan Soriano, Robert Zulj en Alan (3) uitliep naar 6-1. Aanstaande donderdag wacht het tweede duel tussen Red Bull Salzburg en Ajax in de Europa League. In de Amsterdam ArenA verloor Ajax kansloos met 0-3.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts