There are no ads, please add some


Schöne: ‘De buitenwacht maakt een te groot issue van de vorm van Fischer’

Lasse Schöne kan niet goed begrijpen dat zijn landgenoot en tevens ploeggenoot Viktor Fischer dit seizoen zoveel kritiek over zich heen krijgt. De aanvaller slaagde er dit seizoen nog niet in zijn kwaliteiten te tonen, maar volgens Schöne is er niets aan de hand.


“De buitenwacht maakt een te groot issue van de vorm van Viktor”, zo sprak Schöne zich uit in gesprek met Voetbal International. “Ik vind het allemaal wel meevallen. Hij wordt afgerekend op zijn goals en assists, het klopt dat hij daarin vorig seizoen efficiënter was.”

Toch is er volgens Schöne geen enkele reden om te spreken over een vormcrisis. “Ik vind hem nog steeds heel dreigend in zijn spel. Mensen vergeten soms dat Viktor vorig jaar nog A-junior was. Waar hebben we het dan over?”, aldus Schöne.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts