There are no ads, please add some


De Sa: ‘Ik moet gewoon blijven knokken en wachten op mijn kans’

Lesley de Sa speelde dit seizoen al enkele wedstrijden voor het eerste elftal van Ajax, maar is niet zeker van een plek in de selectie. De aanvaller pendelt heen en weer tussen Jong Ajax en de hoofdmacht. De Sa geeft echter niet op en verwacht zich verder te ontwikkelen.

“Twijfels en tegenslagen, ze zijn inherent aan een bestaan als voetballer. En dat is zo erg nog niet, zolang je maar elke dag knokt om beter te worden en het geloof houdt dat de dingen uiteindelijk ten goede zullen keren”, vertelt De Sa op de officiële website van de Amsterdammers.

“Ik moet gewoon blijven knokken en wachten op mijn kans. De trainer maakt keuzes en die heb je te accepteren. Iedere speler wil elke wedstrijd spelen, dat is simpel. Je wilt meer, vooruit. Maar ik probeer het in perspectief te blijven zien en nooit te vergeten waar ik vandaan kom. Ik zat eigenlijk bij Jong Ajax en heb nu al heel wat wedstrijden met het eerste mogen meedoen.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts