There are no ads, please add some


Van der Meyde: ‘Mido aan de waterpijp en Zlatan zeer groot geschapen’

Andy van der Meyde heeft een boekje open gedaan over zijn manier van juichen bij Ajax. De buitenspeler bedacht iedere week weer iets anders en daar geeft hij nu wat uitleg bij.

Zo blijkt het ‘cupido-schot’ richting de F-side te zijn bedoeld. ‘Zo vierde ik het een keer als Cupido. Dan deed ik of ik met pijl en boog op de F-Side schoot en wees daarna naar het logo op mijn borst’, vertelt de oud-Ajacied in de Meersche Helden. Ahmed Mido Hossam kreeg een aparte viering met de waterpijp.

De meest opmerkelijke uitleg geeft Van der Meyde ten faveure van Zlatan Ibrahimovic. ‘Zlatan was zeer groot geschapen en dat liet ik dan weer zien door mijn ene arm in mijn andere hand te leggen en met die arm een zwaaiende beweging te maken.’


Zlatan Ibrahimovic scoort als Ajacied tegen AS Roma. op de achtergrond Andy van der Meyde


Tekst: AjaxShowtime


Gerelateerde posts