There are no ads, please add some


Klaassen: ‘Niemand haalde zijn niveau’

Zonder een grote kans te creëren verloor Ajax donderdagavond in eigen huis met 3-0 van Red Bull Salzburg. Daarmee lijkt na uitschakeling in de Champions League, een snel einde aan deelname in de Europa League te komen. Davy Klaassen sprak na afloop van een ‘collectieve offday’.

“Ik denk dat niemand van ons zijn niveau heeft gehaald”, aldus Klaassen tegenover NUsport. “En dan wordt het heel erg moeilijk.”

De middenvelder prijst de prestatie van de Oostenrijkers. “Ze deden het ook wel heel erg goed. Iedereen zette druk bij Salzburg, tot de backs aan toe. Die speelden als halve rechtsbuitens. In de tweede helft hoopte ik nog dat we er een of twee konden maken, maar zelfs dat lukte niet”, treurt Klaassen.

Komend weekend speelt Ajax tegen AZ in de Eredivisie, volgens Klaassen nog een ‘lastig potje’. “We zullen er dan ook voor 120 procent op moeten klappen.”

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts