There are no ads, please add some


Drent raadt Zivkovic overstap naar Ajax af: ‘Het is nog te vroeg’

Richairo Zivkovic is een van de grootste aanvallende talenten van Nederland en wordt met een overstap naar Ajax in verband gebracht. De pas zeventienjarige aanvaller van FC Groningen werd eerder al aan diverse clubs in het buitenland gelinkt. Voormalig Groningen-aanvaller Martin Drent denkt dat de tiener er goed aan doet om voorlopig nog in de Euroborg te blijven.

“Wat ik van hem zie, denk ik dat hij eerst moet zorgen dat hij bij Groningen een basisplaats verovert”, vertelt Drent aan Ajax Showtime. De cultheld van weleer voorziet een mooie toekomst voor Zivkovic. “Hij is een interessante speler. Hij is snel en het scoren gaat hem redelijk af. De stap naar een topclub lijkt mij echter te vroeg.”

Na zijn overstap naar zaakwaarnemer en ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart wordt er volop gespeculeerd over een overgang van Zivkovic naar de Amsterdam ArenA. Drent heeft er niet veel vertrouwen in dat de aanvaller bij Ajax op veel minuten hoeft te rekenen. “Misschien dat hij gekocht kan worden en daarna meteen weer verhuurd wordt. Dat lijkt mij ook weer een risico, tenzij de vraagprijs zeer aantrekkelijk is.”

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerdere berichten:
20-02-2014: ‘Zivkovic stapt over naar managementbureau Swart’
17-02-2014: Overmars: ‘Ajax volgt talentvolle Groninger Zivkovic(17) op de voet’
13-12-2013: Zivkovic dacht ‘serieus na’ over Ajax: ‘Maar ik besloot te blijven’
19-11-2012: ‘Zivkovic kiest alsnog voor Groningen’
16-11-2012: ‘Zowel Ajax als psv concreet voor Gronings talent Zivkovic (16)’


Gerelateerde posts