There are no ads, please add some


Cillessen baalt: ‘Ik snap het ook niet’

“Ik baal hier verschrikkelijk van”, zei doelman Jasper Cillessen na de 3-0 nederlaag tegen Red Bull Salzburg. “Het is zwaar klote. We hadden een complete offday.” “Ze zetten ons heel goed onder druk”, aldus Cillessen. “We wisten dat ze dat zouden doen, maar we kwamen er niet onderuit. Ik weet ook niet hoe ze er elke keer zo snel uit konden komen.

Bij rust stond Ajax al met 3-0 achter. Het derde doelpunt was van een grote schoonheid. Jonathan Soriano verschalkte de doelman met een schot van ruim vijftig meter over hem heen. “Het was niet eens een echte lob, het was een fantastische bal”, zegt hij tegen NUsport.

“Ik hield er vervolgens ook wel rekening mee dat er weer zo’n schot kon komen. Maar aan de andere kant moet je ook rekening houden met steekballen. Daar moet je ook snel bij kunnen zijn”, legt Cillessen uit.

Volgende week donderdag is de return in Oostenrijk. De doelman heeft de hoop ondanks de dikke nederlaag nog niet opgegeven. “Het wordt heel moeilijk. Maar als zij uit met 3-0 kunnen winnen, waarom zouden wij dat dan niet kunnen?”

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts