There are no ads, please add some


Blind: ‘Complimenten voor VAK410’

Daley Blind heeft donderdagavond complimenten gegeven aan VAK410. Het sfeervak was weer ouderwets in vorm en zelfs bij een 0-3 achterstand werd de thuisploeg gesteund. Dat kregen ook de Ajax-spelers mee, zo blijkt nu.

‘Ik moet trouwens complimenten geven aan Vak 410, ze hebben ons volledig gesteund’, vertelt Blind tijdens een interview met Ajax Life. ‘Dat deed mij goed, het hele team, denk ik. In de kleedkamer werd gezegd dat het fijn was. We gaan gewoon weer door. Ik heb alweer zin in zondag.’

‘Als zij drie keer scoren, kunnen wij het ook’, vervolgt Blind. ‘We gaan er zeker heen om iets te forceren, niet met het idee dat het een oefenpotje is. Dat zit niet in ons, zeker niet in mij. Er kan iets geks gebeuren. Ik heb genoeg zwaktepunten gezien. Als wij snel van kant wisselden, stond Fischer of Bojan één-tegen-één. We kwamen alleen niet tot dat punt. Maar als we ons beter onder de druk vandaan voetballen, moet dat wat kunnen.’

Tekst: Ajaxshowtime


Gerelateerde posts