There are no ads, please add some


Blessure Schöne valt mee, maandag meer duidelijkheid

De enkelblessure van Lasse Schöne blijkt minder erg dan werd verwacht. De Deense aanvaller annex middenvelder ging donderdagavond in de warming-up voorafgaand aan het duel met Red Bull Salzburg door zijn enkel en gevreesd werd voor een lange absentie.Hoewel de clubarts van Ajax pas aanstaande maandag een definitieve diagnose wil stellen, is de verwachting dat Schöne er maximaal drie weken uit zal liggen. Zodoende mist de 27-jarige Deen in elk geval het treffen met AZ van komende zondag.

Wel staat er een groot vraagteken achter de naam van Schöne voor de competitietopper van 2 maart tegen Feyenoord. Trainer Frank de Boer deed dit seizoen 22 maal een beroep op Schöne in de Eredivisie, waarin hij zeven keer tot scoren kwam.

Tekst: SoccernewsGerelateerde posts