There are no ads, please add some


‘Zivkovic stapt over naar managementbureau Swart’

Ajax lijkt goede papieren te hebben om Richairo Zivkovic na dit seizoen over te nemen van FC Groningen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft de belangstelling van de Amsterdammers bevestigd en Zivkovic is volgens Voetbal International overgestapt naar een nieuw managementbureau. Hij laat zijn belangen nu behartigen door het bedrijf van ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart.

Zivkovic zat bij Forza Sports Group, maar heeft nu gekozen voor Players United. Bij dat bedrijf is Swart spelersbegeleider. Zivkovic lijkt wel wat te voelen voor een overstap naar de landskampioen: de zeventienjarige aanvaller wordt ook al in verband gebracht met diverse topclubs uit het buitenland, maar zou een voorkeur hebben voor een binnenlandse transfer. En in dat geval zou Ajax zijn favoriete keuze zijn.

Ajax toonde in het verleden al eerder belangstelling voor Zivkovic, maar die besloot om toen nog bij Groningen te blijven. De aanvaller speelde tot dusver 24 competitiewedstrijden in de Eredivisie en wist daarin 5 keer te scoren. Het contract van Zivkovic bij de Trots van het Noorden loopt nog tot de zomer van 2016 door.

Tekst: Voetbalzone

Zie ook eerdere berichten:
17-02-2014: Overmars: ‘Ajax volgt talentvolle Groninger Zivkovic(17) op de voet’
13-12-2013: Zivkovic dacht ‘serieus na’ over Ajax: ‘Maar ik besloot te blijven’
19-11-2012: ‘Zivkovic kiest alsnog voor Groningen’
16-11-2012: ‘Zowel Ajax als psv concreet voor Gronings talent Zivkovic (16)’


Gerelateerde posts