There are no ads, please add some


Van der Sar betreurt leeg vak in de Arena tijdens Europa League-duel

Edwin van der Sar vindt het kwalijk dat een gedeelte van de Amsterdam Arena leeg blijft tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Red Bull Salzburg. Van de UEFA mag er in vak 127 niemand zitten, omdat er tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Celtic een kwetsend spandoek zichtbaar was.


“Helaas blijft een gedeelte van het stadion leeg, als gevolg van een straf die de UEFA ons oplegde”, zegt Van der Sar donderdag op de website van Ajax. “Dit vanwege een in hun ogen discriminerend spandoek dat tijdens Ajax – Celtic zichtbaar was. Een harde en dure straf voor ons.”

“We blijven benadrukken dat supporters zich moeten realiseren dat zaken als vuurwerk en kwetsende spandoeken voor de UEFA gauw aanleiding zijn om forse straffen uit te delen. Met aan het eind van de rit de club als lijdend voorwerp”, aldus Van der Sar.


Het gedeelte van 127 wat vanavond leeg blijft


Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts