There are no ads, please add some


Het buitenland kriebelt bij Moisander: ‘Andere cultuur, taal en competitie’

Niklas Moisander heeft wel oren naar een vertrek bij Ajax deze zomer. De Finse verdediger, die in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2015 heeft, wil zijn geluk beproeven in een andere competitie.


Het buitenland kriebelt na elf jaar in Nederland, zegt Moisander in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Het trekt me. Andere culturen meemaken, een andere taal leren, een andere competitie.” De verdediger zal Ajax echter niet voor de eerste de beste club vaarwel zeggen. Hij stelt eisen.

“Als ik de stap neem, dan moet het echt de juiste club zijn. Die aanvallend voetbal speelt, want daar kom ik het beste tot mijn recht. Onder in de Premier League of Bundesliga heb ik niets te zoeken. Wat dat betreft is Ajax echt de perfecte club voor mij”, aldus Moisander.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts