There are no ads, please add some


Video: Cruijff voorstander terughalen oude logo

Johan Cruijff heeft zich gemengd in de discussie over het terugbrengen van het oude logo van Ajax. Diverse supportersgroepen proberen met acties het oude logo weer officieel te maken bij de club.


‘Er zijn altijd dingen die vernieuwen en die zijn op een bepaald moment wel leuk. Maar ik kan me vanuit nostalgie wel voorstellen dat de supporters dit terug willen’, zei Cruijff vanmiddag tegen AT5. ‘Want ja, het is zoals het was.’

‘De één vindt geel mooi, de ander vindt groen mooi. Ik hou van dit soort oude dingen, maar je moet niet denken dat ik het andere lelijk vind. Ik vind deze gewoon leuk, als ik zou moeten kiezen dan kies ik het oude. Zonder twijfel.’

Maar Cruijff is niet van plan om zich met de gestarte campagne ‘Geef Ajax z’n gezicht terug’ te bemoeien. Afgelopen zondag ontrolden de supporters voor de wedstrijd tegen Heerenveen een enorm spandoek met het oude logo en de tekst: ‘Ouwe, we missen je!’.

Cruijff heeft dit spandoek zondag blijkbaar gemist. ‘Ik wist niet eens dat er een campagne was. Maar ik kan me de actie wel voorstellen, dit haalt natuurlijk een heel leven van zo’n club terug.’Tekst: AT5


Gerelateerde posts