There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Salzburg: Kishna, Riedewald, Denswill en Andersen erbij, Boilesen en Serero ontbreken

Frank de Boer heeft woensdag de wedstrijdselectie voor het Europa Leagueduel met Red Bull Salzburg bekendgemaakt. Ricardo Kishna (19) zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie. De linksbenige aanvaller speelt sinds 2010 bij Ajax. Hij tekende onlangs een contract in Amsterdam tot de zomer van 2016. Nicolai Boilesen (hamstring) en Thulani Serero (lies) ontbreken wegens blessures.

Vergeleken met de laatste wedstrijd tegen sc Heerenveen zijn er in totaal vier wijzigingen in de selectie. Naast de geblesseerde Boilesen en Serero ontbreken ook Mike van der Hoorn en Lesly de Sa. Stefano Denswil, Lucas Andersen, Jairo Riedewald en debutant Kishna zijn de nieuwe namen ten opzichte van het duel van afgelopen zondag. Ajax ontvangt Red Bull Salzburg donderdag vanaf 21:05 uur in de Amsterdam ArenA.

Wedstrijdselectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Viktor Fischer,, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan, Joël Veltman, Lucas Andersen,, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Jairo Riedewald, Ricardo Kishna

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts