There are no ads, please add some


Schöne: ‘Neem alleen genoegen met de schaal’

Ajax is al drie keer op rij landskampioen geworden en volgens Lasse Schöne zijn de Ajacieden in staat daar over een paar maanden een vierde titel aan toe te voegen. Dit zegt hij in de Voetbal International.


“Elke zomer lees ik dat Ajax nieuwe spelers moet kopen”, aldus de Deen. “Bij de start van de competitie worden we niet vaak getipt als kampioen. Halverwege het seizoen ziet iedereen ons opeens als favoriet.” Schöne draait er dan ook niet omheen. “Ajax moet straks weer met die schaal staan. Met minder nemen we geen genoegen.”

De ex-speler van onder meer sc Heerenveen en NEC lijkt in de vorm van leven te zijn beland. De laatste tijd is de Deen steeds belangrijker geworden in het positiespel van Ajax. Ook maakt hij belangrijke doelpunten, met als kers op de taart de hattrick tegen zijn oude club Heerenveen afgelopen speelronde. In 32 officiële wedstrijden scoorde Schöne dit seizoen al elf keer voor de hoofdstedelingen.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts