There are no ads, please add some


Ajax heeft vijftal spelers contractverlenging aangeboden

Ajax is momenteel druk bezig met het verlengen van contracten. In het kader van dat proces heeft de clubleiding inmiddels vijf spelers een aanbieding gedaan. Dat heeft Marc Overmars, de directeur voetbalzaken, verteld aan Voetbal International.


Davy Klaassen, Joël Veltman, Ricardo van Rhijn, Stefano Denswil en Mickey van der Hart zijn de vijf spelers die al een aanbieding hebben ontvangen. Ajax hoopt nu op korte termijn een akkoord te bereiken met de vijf spelers.

“We hebben ze uitstekende aanbiedingen gedaan. Met alle vijf de spelers hebben we nu minimaal één keer gesproken. Het zou een mooi signaal zijn als we er op korte termijn uitkomen”, aldus Overmars.

Tekst: SoccernewsGerelateerde posts