There are no ads, please add some


Hoesen geniet van Grieks fanatisme: ‘Bij Ajax niet gewend’

Danny Hoesen kon bij Ajax niet rekenen op een basisplaats en stapte in de winterse transferperiode op huurbasis over naar een andere club. Tot het einde van het seizoen verdedigt hij de kleuren van PAOK Saloniki. De Limburger geniet van het Griekse leven.

”’Je merkt echt dat ze hunkeren naar een prijs”, zegt Hoesen tegenover het Brabants Dagblad. De gepassioneerde aanhang van de ploeg van trainer Huub Stevens heeft nu al indruk op hem gemaakt: ”Ik vind het wel mooi, die enorme betrokkenheid. Dat was ik bij Ajax niet gewend.”

Hoesen heeft ook buiten het voetbal zijn draai gevonden. De oud-speler van Fortuna Sittard en Fulham kijkt zijn ogen uit: ”De terrassen zitten propvol. Op elk moment van de dag. Waar is die crisis dan? Laatst ging een restaurant speciaal voor ons eerder open. Grieken eten na negen uur, maar om zes uur begint mijn maag al te rammelen. De club heeft een rijke eigenaar. Alles is goed geregeld. Vooral de kleinere teams kampen met problemen.”

Tekst: Voetbalcentraal


Gerelateerde posts