There are no ads, please add some


Delorge keert terug bij Ajax

Roda JC besloot zijn contract niet te verlengen, maar Laurent Delorge heeft in Ajax weer een nieuwe club gevonden. De Belg verdedigde tussen 2007 en 2009 ook al de kleuren van de Amsterdammers. Dit keer gaat het echter om de amateurtak.

De 34-jarige Delorge zat sinds deze zomer zonder club nadat Roda JC besloot het contract van de Belg niet te verlengen. Na een paar werkloze maanden keert de middenvelder dus terug naar Amsterdam, waar hij in de hoofdklasse voor de amateurs van Ajax gaat spelen zo weet de Gazet van Antwerpen te melden.

Delorge speelde sinds 2006 in Nederland nadat hij in België in verband werd gebracht met matchfixing. Hij begon bij ADO Den Haag en verruilde die club in 2007 voor Ajax. De laatste vier seizoenen speelde de Belg voor Roda JC.

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts