There are no ads, please add some


Siem de Jong: ‘Dit keer gingen er geen alarmbellen af’

Siem de Jong kreeg tijdens de thuiswedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen last van zijn hamstring. Zorgen over zijn deelname aan de Europa League-wedstrijd tegen Red Bull Salzburg heeft de aanvaller echter niet.

“Ik had een licht gevoel van kramp. Als ik vol moest sprinten, kon het er vol inschieten en dat had geen zin. Er is niets kapot, ik had slechts zware benen. Als ik het veld afloop en mijn hamstring voel, weet ik precies of ik een, twee of vier weken ben uitgeschakeld. Dit keer gingen er geen alarmbellen af”, zei De Jong na de 3-0-zege tegen Ajax Life.

“Het is niet zo dat ik in de tweede helft minder deed of niet achter ballen aanging, maar ik had gewoon een zwaar gevoel”, vervolgt de aanvoerder. “Ik had niet meer de power om snel een bal mee te nemen en verloor meer duels. Toen gaf ik zelf aan: het is beter om te wisselen.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts