There are no ads, please add some


Fischer: ‘Het was jammer dat mijn goal werd afgekeurd, wrang om te horen’

Viktor Fischer leek zondagmiddag in de wedstrijd tegen sc Heerenveen (3-0 winst) al vrij vlug de score te openen. Zijn goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Pol van Boekel, omdat de assistent aan had gegeven dat de Deen buitenspel stond. Dat was echter niet het geval.


“Het was jammer dat mijn doelpunt werd afgekeurd want het was geen buitenspel. Dat is wrang om te horen, maar het zegt wel iets over onze wedstrijd dat we constant gevaarlijk waren met goede acties en lopende mensen”, legde Fischer na afloop van het duel uit voor de camera van Ajax TV.

Door de zege staat Ajax momenteel met vier punten verschil los aan kop. FC Twente volgt op de tweede plek. “Het ziet er goed uit op de ranglijst, maar je moet het iedere keer kunnen opbrengen. De wedstrijden tegen Salzburg en AZ moeten gewonnen worden. Als we iedere wedstrijd scherp zijn, kan het er mooi uit gaan zien”, aldus de meer dan tevreden Deense speler.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts