There are no ads, please add some


Column: ‘Welkom terug ouwe’

De wedstrijd tegen Heerenveen was er zo een die vooraf al alles in zich had. Een coach aan de andere kant die nog nooit verloren had tegen Ajax, de druk van de koppositie bij Ajax, het afscheid van Eriksen en de sfeeracties om het oude logo terug te halen. Alle ingrediënten voor een heerlijke voetbaldag.

Enkele jaren geleden is hiervoor al een poging gewaagd, maar die is toentertijd gestrand. Dit keer lijkt de opzet een stuk grootser en ook meer draagvlak te krijgen binnen Ajax. Grootste winstpunt zou hem wel eens kunnen zitten in het feit dat er momenteel zo veel oude topvoetballers rondlopen. Mensen die binding hebben met de club. Die de emotie van de supporters begrijpen. Die hedendaagse smurf moet zo snel mogelijk vervangen worden door het logo dat klasse en nostalgie…………………………………………

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl

Gerelateerde posts