There are no ads, please add some


Lindgren: ‘Hoop dat Ajax wint van Salzburg’

Rasmus Lindgren is tijdens de clash tussen Red Bull Salzburg en Ajax komende donderdag voor de Nederlandse ploeg. De middenvelder van FC Groningen heeft een verleden bij beide clubs, maar hoop dat Ajax de volgende ronde van de Europa League zal bereiken. Lindgren laat weten Ajax nog op de voet te volgen.

“Ik denk dat het een heel moeilijke wedstrijd voor Ajax gaat worden. Salzburg won in een oefenwedstrijd met 3-0 van Bayern München, dat zegt genoeg. Ajax moet ze zeker niet onderschatten, want Salzburg heeft gewoon een goede ploeg”, laat Lindgren weten aan Ajax Showtime. “Wel is Ajax favoriet. Ze moeten bij Salzburg de vier aanvallers in de gaten houden, die zijn het gevaarlijkst.”

In de Oostenrijkse club wordt regelmatig nog geld gepompt, volgens Lindgren is Salzburg daarom ook niet echt een club met een grote achtergrond. “Je kunt niet spreken van een club met een mooie historie, het is een beetje een gemaakte club waar veel geld in wordt gestoken. Ik ben straks voor Ajax”, aldus Lindgren.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts