There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Heerenveen, Boilesen en Cillessen terug

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Jasper Cillessen en Nicolai Boilesen keren na een afwezigheid van twee duels terug in de wedstrijdselectie. Ook Mike van der Hoorn en Lesly de Sa hebben een plek in de 18-koppige selectie.

Vergeleken met de laatste wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-1) behoren Stefano Denswil, Ruben Ligeon, Mickey van der Hart en Jairo Riedewald ditmaal niet tot de wedstrijdgroep. Ajax ontvangt Heerenveen zondag vanaf 16:30 uur in de uitverkochte Amsterdam ArenA.

Wedstrijdselectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Thulani Serero, Lesly de Sa

Tekst: Ajax.nl


Gerelateerde posts