There are no ads, please add some


Salzburg doet in aanloop naar duel met Ajax goede zaken

Red Bull Salzburg heeft in aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Ajax goede zaken gedaan. De ploeg moest op bezoek bij Sturm Graz, dat op de zevende plek staat in de competitie, en won daar met 1-4.

Voor rust slaagde Red Bull Salzburg er al in om weg te lopen bij de tegenpartij. Door doelpunten van André Ramalho Silva, Sadio Mané en Kevin Kamp stond na 32 minuten spelen een 0-3 stand op het scorebord. Na rust werd de score verder uitgebreid naar 0-4 door een eigen doelpunt van Philipp Hütter.

In de tweede helft begon de tegenpartij echter wel meer gas tegen te geven en dat leidde na 87 minuten spelen tot de 1-4. Twee minuten later volgde nog een penalty, maar die strafschop werd gemist. Red Bull zegevierde dan ook met 1-4 en kan met vertrouwen afreizen naar de Amsterdam ArenA voor de wedstrijd tegen Ajax.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts