There are no ads, please add some


Lazic: ‘Als Ajax mij ooit weer eens belt, dan sta ik daar zeker wel voor open’

Boban Lazic speelde tien jaar in de jeugdopleiding van Ajax, maar tot een doorbraak in het eerste elftal kwam het niet. Dit seizoen deed hij wel ervaring op in het betaalde voetbal bij Jong Ajax, maar omdat spelers uit de selectie vaak de voorkeur kregen, besloot Lazic om in januari te vertrekken. De aanvaller koos voor Olympiakos Piraeus en hoopt in Griekenland wel door te kunnen breken.

De twintigjarige Lazic zegt tegen Ajax Showtime dat hij het jammer vindt dat hij geen kans heeft gekregen in het eerste van Ajax, maar dat hij niet uitsluit dat dit er ooit nog eens van gaat komen. “Als Ajax mij ooit weer eens belt, dan sta ik daar zeker wel voor open”, vertelt Lazic. “Het is geen gesloten hoofdstuk voor mij.”

“Daarvoor heb ik teveel meegemaakt in Amsterdam en zit de club teveel in mijn hart”, benadrukt de vleugelaanvaller. “Ik ga er nu eerst alles aan doen om een vaste waarde te worden in het eerste van Olympiakos. Van daaruit kan ik dan de volgende stappen maken in mijn carrière.” Lazic speelde voor Jong Ajax tien duels in de Jupiler League en scoorde een keer, tegen Jong FC Twente.

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts