There are no ads, please add some


Serero in genade aangenomen bij Zuid-Afrika

Thulani Serero heeft weer een oproep gekregen voor de Zuid-Afrikaanse nationale ploeg. De middenvelder werd vijf maanden niet geselecteerd door bondscoach Gordon Igesund, die boos op hem was.De keuzeheer verdacht Serero ervan dat hij een blessure had geveinsd, waardoor hij de kwalificatiewedstrijd tegen Botswana miste en mee kon doen tijdens een Champions League-wedstrijd van Ajax. Igesund wilde excuses van Serero, maar die weigerde dat. “Waarom moet ik mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik geblesseerd was? Heb je dat ooit een speler zien doen? Hoe het verder gaat, weet ik niet”, zei de middenvelder onlangs in Voetbal International.

Nu lijkt de strijdbijl tussen Igesund en Serero toch begraven. De bondscoach heeft de Ajacied opgeroepen voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Brazilië op 5 maart.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts