There are no ads, please add some


Marinkovic slaagt niet bij Ajax en zoekt heil in Finland

Stefan Marinkovic vertrekt bij Ajax. De 19-jarige vleugelverdediger slaagde er niet in om door te breken in het eerste elftal en gaat het nu proberen bij FC Inter Turku. De Zwitser met een Servisch paspoort tekende een contract voor twee jaar in Finland.Marinkovic kwam in 2011 naar Ajax nadat stages bij Arsenal en Juventus op niets uitliepen. Door een zware knieblessure kende hij moeizame jaren in Amsterdam. Dit seizoen kwam hij twee keer in actie voor Jong Ajax in de Jupiler League. Bij het Inter Turku van de Nederlandse trainer Job Dragtsma hoopt Marinkovic meer aan spelen toe te komen.

“Hij is nog jong en werd bij Ajax als zeer groot talent beschouwd”, zegt Dragtsma op de website van de Finse club. “Een blessure en andere trainers zorgden ervoor dat hij niet meer speelde en dat kan hier wel. Het ideale scenario is, dat hij zich hier ontwikkeld en wij hem over enkele jaren kunnen verkopen aan een grotere club.”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts