There are no ads, please add some


‘Tottenham en AC Milan gaan ook voor ‘promising youngster’ Veltman

Manchester United, Arsenal, Manchester City en Chelsea; Joël Veltman heeft volgens diverse Britse media heel wat aanbidders in de Premier League Volgens de laatste berichtgeving uit Engeland zijn nu ook Tottenham Hotspur en AC Milan in de 22-jarige verdediger van Ajax geïnteresseerd.

Scouts van Tottenham en Milan zouden Veltman dit seizoen eveneens enkele maken hebben bekeken. De club uit Londen zou zelfs reeds bij directeur voetbalzaken Marc Overmars hebben geïnformeerd naar de voorwaarden bij een eventuele transfer. Veltman wordt gezien als a promising youngster en voorzitter Tottenham-voorzitter Daniel Levy houdt elk talent in de gaten.

Veltman debuteerde vorig seizoen voor Ajax en beleeft deze voetbaljaargang zijn doorbraak. Ajax hoopt het contract van de verdediger op te waarderen. Als Veltman bijtekent, is dat voor de tweede keer in relatief korte tijd. Vorig jaar zomer verlengde hij reeds tot medio 2017. Overmars heeft reeds met zaakwaarnemer Johan Wins gesproken.

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts