There are no ads, please add some


‘Ook Arsenal volgt ‘de nieuwe Bergkamp’ op de voet’

Nadat op woensdag al bekend werd dat Tottenham Hotspur zijn oog had laten vallen op Davy Klaassen, blijkt nu ook Arsenal de middenvelder van Ajax nauwlettend te volgen. Dat nieuws heeft The Sun naar buiten gebracht.

De afgelopen tijd werd Klaassen al meerdere keren vergeleken met Dennis Bergkamp en dat heeft ook Arsenal opgepikt. Bij The Gunners maakte Bergkamp tussen 1995 en 2006 furore en wellicht maakt Klaassen in de toekomst ook de stap naar de Premier League.

De in Hilversum geboren speler kwam dit seizoen bij Ajax in vijftien competitiewedstrijden in actie voor de hoofdmacht van Ajax. Daarin scoorde Klaassen acht keer. Daarmee is Klaassen momenteel samen met Kolbeinn Sigthórsson de topscorer van Ajax dit seizoen.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts