There are no ads, please add some


Nieuwe poging voor terugkeer oude logo

De terugkeer van het oude Ajax logo lijkt nieuw leven te zijn ingeblazen. Inmiddels is er op Facebook een pagina aangemaakt genaamd ‘Geef Ajax z’n gezicht terug’ en deze pagina is inmiddels al 10.000 keer geliket. Namens de AFCA Supportersclub weten wij te melden dat de vereniging en directie inmiddels zijn geïnformeerd over de actie.

Ook zijn er 5.000 posters besteld die het straatbeeld van Amsterdam en omstreken weer gaan verfraaien met het enige echte logo wat bij Ajax hoort. Omdat de eerste oplage van 5000 posters bestemd zijn voor het plakken en de kroegen, heeft de crew er nog maar 5000 bijbesteld! Ga dus naar de Facebook pagina en steun de actie zodat we wellicht binnenkort ons echte logo weer kunnen verwelkomen.


Gerelateerde posts