There are no ads, please add some


Tottenham coach Sherwood hekelt uitspraken Frank de Boer

In de categorie ‘opmerkelijke uitspraken’ willen wij jullie deze niet onthouden. Tim Sherwood, coach van Tottenham Hotspur, is van mening dat de uitspraak van Frank de Boer, over het feit dat hij zichzelf best wel als trainer ziet van The Spurs, ongepast is.

Tijdens de persconferentie, waarin de uitwedstrijd van vanavond (woensdag) tegen Newcastle United centraal stond, werd de huidige manager Tim Sherwood naar de opmerking gevraagd. De oud-speler vond die niet zo gepast.

“Ik denk dat iedereen deze job wil, maar ik zou zo’n uitspraak niet doen. Sommige coaches zijn duidelijk niet gelukkig met de baan die ze hebben en daarom proberen ze zichzelf in de kijker te zetten”, reageerde Sherwood.

De huidige trainer van Tottenham tekende op 23 december 2013 een contract tot medio 2015. Hij werd toen definitief aangesteld als opvolger van de ontslagen André Villas-Boas.

Tekst: o.a Elfvoetbal


Gerelateerde posts