There are no ads, please add some


RKC – Ajax mogelijk toch in het weekend nucleaire top

De gemeente Waalwijk en RKC Waalwijk hebben minister Ivo Opstelten van veiligheid en justitie in een brief verzocht om op zondag 23 maart 25 ME’ers beschikbaar te stellen. Dan kan de wedstrijd tussen de Waalwijkse club en Ajax in het weekeinde van de nucleaire top toch doorgang vinden.

Indien Opstelten zich kan vinden in de plannen, gaat de gemeente Waalwijk op zoek naar agenten. Voor de begeleiding van het duel zijn behalve een peloton ME ongeveer 60 agenten nodig. Ondanks de 13.000 politiemensen die nodig zijn voor de nucleaire top denkt Waalwijk dat er een reële kans is om dat aantal te halen. De KNVB steunt de pogingen om de wedstrijd toch in het weekeinde van de nucleaire top te laten spelen.

Tekst: Brabants Dagblad

Zie eerdere berichten:
11-02-2014: KNVB vraagt UEFA om dispensatie vanwege atoomtop; RKC-Ajax wellicht toch ‘s-avonds
04-02-2014: ‘Mogelijk geen RKC – Ajax vanwege nucleaire top’


Gerelateerde posts