There are no ads, please add some


Overmars noemt komst Kroatisch toptalent naar Ajax zeer voorbarig

De komst van Robert Muric naar Ajax is volgens technisch directeur Marc Overmars zeer voorbarig. Kroatische media melden dat de zeventienjarige aanvaller van Dinamo Zagreb al sinds de zomer een contract zou hebben met Ajax. Dit ontkent Overmars.

Tegenover Voetbal International noemt hij de berichtgeving zeer voorbarig. “Heel Europa zit achter hem aan”, aldus de technisch directeur. Behalve dat Muric een groot talent is, heeft hij ook nog eens een aflopend contract. Het zorgt ervoor dat er slechts een opleidingsvergoeding voor hem hoeft te worden betaald.

Dit zou volgens Croatian Times gaan om een bedrag van 250.000 euro. Die krant meldt dat er al een akkoord is tussen Muric en Ajax, maar als kapers op de kust worden ook Bayern München en Manchester United genoemd.

Tekst: Soccernews

Zie eerder bericht:
11-02-2014: ‘Ajax strikt talent Robert Muric(17) uit Kroatië’


Gerelateerde posts