There are no ads, please add some


Dijks: ‘Op de counter spelen tegen Ajax’ (Incl video)

Ajax neemt het zondag in de eigen Arena op tegen Heerenveen. En bij de Friezen lopen nogal wat oude bekenden rond. Trainer Marco van Basten bijvoorbeeld. Die voorafgaand aan de wedstrijd nog weinig over zijn strijdplan los wilde laten. ‘Ajax wil domineren en de tegenstander past zich daar vaak op aan’, blikt Van Basten vooruit. ‘Hoe we dat gaan voorkomen wil ik nog niet zeggen, maar we zitten vol verrassingen!’

Ajax-huurling Mitchell Dijks, nog zo’n oude bekende, geeft echter wél openheid van zaken. ‘We zijn erg goed in de omschakeling. Dus we zullen op de counter spelen ja. Dit is Heerenveen he?’

Dijks lijkt het goed naar zijn zin te hebben in Friesland. ‘Waar mijn toekomst ligt weet ik nog niet’, stelt hij. ‘Ik heb volgende maand een evaluatiegesprek met Marc Overmars, daarna weet ik meer. Maar als Heerenveen Europa in gaat, wil ik hier nog wel blijven’.

Blessures
Of Mitchell Dijks ook daadwerkelijk zal spelen tegen Ajax is nog maar de vraag. Dijks kampt met een spierblessure. Ook de inzetbaarheid van Slagveer en Kruiswijk is onzeker. Otigba mist het duel sowieso. Hij is geschorst na zijn rode kaart tegen FC Groningen.Tekst: AT5


Gerelateerde posts