There are no ads, please add some


Ajax legt twee Jamaicaanse talenten vast

Ajax heeft twee talentvolle spelers uit Jamaica gecontracteerd. Het gaat om Kyle Butler en Leon Bailey. Het tweetal heeft tegenover Smile Jamaica de verbintenissen bevestigd. De twee jongelingen liepen twee jaar geleden al stage in Amsterdam.


De komst van Bailey hing afgelopen najaar al in de lucht, nu is de komst van de zestienjarige aanvaller op een haar na rond. Zaakwaarnemer Craig Butler laat namelijk weten dat er alleen nog een aantal details moeten worden geregeld. Dit zijn echter nog slechts formaliteiten.

Over Bailey zei Ajax-directeur Marc Overmars een half jaar geleden al dat hij en zeer interessante speler was. Net zoals Kyle Butler komt hij over van de voetbalschool Phoenix All-Stars. De vijftienjarige Butler zou volgens de zaakwaarnemer tijdens de stage een dribbelrecord hebben verbroken. “Dit zijn records die zijn neergezet door Arjen Robben en Kyle verbrak ze met gemak.”

Tekst: Soccernews

Zie eerder berichten:
30-10-2013: Ajax-doelwit Bailey nieuws in België
13-01-2012: ‘Ajax neemt twee talenten uit Jamaica op proef’


Gerelateerde posts