There are no ads, please add some


Boilesen heeft geleerd van verleden: ‘Luister nu goed naar mijn lichaam’

Frank de Boer besloot de afgelopen wedstrijden geen beroep te doen op Nicolai Boilesen, die opnieuw lichte klachten ondervond aan zijn hamstring. Ernstig is de blessure van de Deen echter niet, zo gaf hij zelf toe aan Tipsbladet.

“Ik luister tegenwoordig goed naar mijn lichaam. Sinds mijn blessuregevoelig verleden heb ik samen met de club besloten om voorzichtiger te doen. Het was nu ook gewoon beter om het een week rustig aan te doen”, legde Boilesen uit.

De Deense linksback had voor het seizoen besloten dat hij graag twintig tot 25 wedstrijden in actie wilde komen. “Dat aantal heb ik nu inmiddels behaald. Vanaf nu wil ik graag fit blijven en van wedstrijd tot wedstrijd bekijken of ik kan spelen”, aldus Boilesen, die het gehele afgelopen seizoen miste met een zware hamstringblessure.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts