There are no ads, please add some


Ajax praat met kamp-Veltman: ‘Dat gaat in goede harmonie’

Ajax en Joël Veltman zijn in gesprek over een nieuw contract voor de centrumverdediger. Directeur voetbalzaken Marc Overmars doet er alles aan om jonge en talentvolle spelers langer voor de club te behouden.

”We hebben onze eerste gesprek gehad en dat gaat in goede harmonie”, aldus Johan Wins, zaakwaarnemer van Veltman, in gesprek met Ajax Showtime. ”We gaan er nu een vervolg aan geven.”

Voor Veltman zaten tegen PEC Zwolle scouts van verschillende Engelse topclubs op de tribune. Overmars wil de Noord-Hollander echter onder geen beding laten gaan. De oud-international praat binnenkort ook met Davey Klaassen en Stefano Denswil over een nieuwe verbintenis in de Amsterdam ArenA.

Tekst: Voetbalcentraal


Gerelateerde posts