There are no ads, please add some


Veltman en Klaassen op één lijn: ‘Hadden het eerder af moeten maken’

Ajax speelde zondagmiddag gelijk in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en dat zorgde voor teleurstelling bij de spelers van de Amsterdammers. Met name over het spel in de tweede helft waren Davy Klaassen en Joël Veltman niet tevreden.

“Het is een beetje hetzelfde als tegen Groningen. Wij maken hem niet en dan schieten zij hem er wel in”, vertelde Klaassen voor de camera van Ajax TV. Ook ziet hij in dat Ajax niet zomaar opnieuw kampioen wordt. “We staan voor, maar we weten van de laatste seizoenen dat je aan het einde bovenaan moet staan. “

Ploeggenoot Veltman vult hem aan. “De tweede helft was heel slecht. Het was slordig van ons en als je jezelf eerder beloond, sta je op 2-0 en is het een stuk makkelijker voetballen”, zei Veltman, die zich bij de gelijkmaker gemakkelijk liet aftroeven door Guyon Fernandez. Gevoel voor humor had de centrale verdediger nog wel. “Misschien is het beter als de concurrentie weer wint. We hebben twee cadeautjes gekregen en die hebben we niet uitgepakt. ”

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts