There are no ads, please add some


‘Er zijn bij Ajax geen problemen in de kleedkamer’

Kolbeinn Sigthórsson vindt het jammer dat hij zondagmiddag in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-1) pas na 74 minuten spelen in het veld werd gebracht. De aanvaller had namelijk op meer gerekend bij trainer Frank de Boer.“Ik had wel op meer speeltijd gerekend”, gaf de IJslander enigszins teleurgesteld toe in Metro. “Maar ik moet er gewoon staan, op het moment dat ik de kans krijg. We zullen zien wat De Boer komende wedstrijd doet.”

Volgens Davy Klaassen maakt de selectie zich niet druk over wie er in de spits staat. “‘Nee, er wordt niet over gesproken. Er zijn geen problemen in de kleedkamer. Het klopt dat Siem nog niet helemaal de oude is, maar hij is net terug”, aldus Klaassen.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts