There are no ads, please add some


Van Rhijn: ‘Verval is dan helemaal niet aan de orde’

Ajax speelde zondag tegen PEC Zwolle (1-1) een goede eerste helft, ook al liet de ploeg van Frank de Boer enkele goede kansen onbenut. Na de onderbreking was er weer sprake van verval, net als tijdens de midweekse competitiewedstrijd tegen FC Groningen (2-1). Ricardo van Rhijn is er wel een beetje klaar mee om te zoeken naar de redenen van het ‘verval’.

“Je hebt het nu over verval, maar als we in de eerste helft drie keer scoren, is dat woord helemaal niet aan de orde”, vertelde een licht geïrriteerde Van Rhijn aan AjaxLife. “Ik kan wel steeds hetzelfde blijven zeggen, maar we weten allemaal hoe het zit. Vandaag scoorde Guyon Fernandez meteen. Dat kan gebeuren. Maar heel veel geven we niet weg. Als je dan zelf wel vaker scoort, weet je dat je wedstrijden gaat winnen. En dan kun je uitlopen op de concurrentie.”

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts