There are no ads, please add some


Geïrriteerde Blind: ‘Nu kunnen we er ineens niks meer van’

Daley Blind maakt zich niet druk over het veldspel van Ajax. De Ajacieden zijn weliswaar al elf achtereenvolgende competitieduels ongeslagen, overtuigend is het de laatste weken niet. Vandaag kwam de landskampioen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen PEC Zwolle.

“In de eerste helft moet je eigenlijk 0-2, 0-3 maken, maar na de rust krijgen zij de beste kansen”, blikt Blind terug tegenover AT5. “Ik maak mij geen zorgen. Dat we een keer zo spelen na de rust, dat is slecht en dat moeten we niet accepteren, maar ik raak niet in paniek. We hebben genoeg wedstrijden laten zien dat we het wel een hele wedstrijd kunnen.”


Daley Blind stapt samen met zijn ploeggenoten van het veld in Zwolle


Ondanks het puntenverlies blijft Ajax koploper in de Eredivisie. Sterker nog, de hoofdstedelingen liepen uit op naaste belager FC Twente, dat zaterdag met 3-2 verloor van psv. “We gaan gewoon weer door. We domineren vaak en dat hebben we nu niet gedaan. De media houdt ervan om het zo te stellen dat we er niks meer van kunnen, terwijl twee weken geleden alles nog hosanna was. Dat wordt een beetje overdreven.”

Bron: Soccernews


Gerelateerde posts