There are no ads, please add some


Column: ‘Siem de Jong naar Jong Ajax’

Inderdaad, u leest het goed. Siem de Jong moet zo spoedig mogelijk naar Jong Ajax. Onvoorstelbaar dat Koning Frank hem vandaag weer in de punt van de aanval zette. Afgelopen donderdag bleek immers al dat Siem iedere vorm van ritme mist en momenteel niks toevoegt aan het huidige Ajax. Hij vertraagt het spel, raakt ballen verkeerd en lijkt altijd één a twee stappen te laat te komen.

Ook al is het je aanvoerder, dan nog moet hij de weg der geleidelijkheid bewandelen. Siem is nooit helemaal hersteld van zijn klaplong en is veel te snel gebracht. Nu lijkt het er op of Frank hem ten koste van alles in de basis wilt zetten. Ook Frank kan het niet ontgaan zijn dat Siem afgelopen donderdag geen knikker geraakt heeft.

Iets wat Bojan vandaag ook maar weer eens etaleerde. Afgelopen donderdag nog de man van de wedstrijd, vandaag vooral uitblinkend in egoïsme. Met wat meer overzicht, was er veel meer uit de kansen te halen en was er geen eens zo gek veel aan de hand geweest. Dan had niemand het over gebrek aan……………………………………………

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl

Gerelateerde posts