There are no ads, please add some


Wedstrijdselectie tegen PEC: Cillessen en Boilesen er nog niet bij; Ligeon ipv Vd Hoorn

Ruben Ligeon keert terug in de wedstrijdselectie van Ajax voor de uitwedstrijd van zondag tegen PEC Zwolle. Trainer Frank de Boer heeft de talentvolle verdediger aangewezen als vervanger van Mike van der Hoorn. Ajax gaat zondag op bezoek bij PEC Zwolle. Doelman Jasper Cillessen en Nicolai Boilesen ontbreken beiden in de selectie. Het tweetal is nog niet honderd procent fit en keert hoogstwaarschijnlijk pas volgende week terug.

In Zwolle kan Ajax zondag goede zaken doen. Winst bij PEC zal de voorsprong op achtervolger Vitesse, dat gisteravond thuis tegen hekkesluiter ADO niet verder kwam dan 0-0, vergroten naar zeven punten. FC Twente staat op evenzoveel punten achterstand, maar de Tukkers gaan vanavond op bezoek bij ps

Wedstrijdselectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Siem de Jong, Bojan Krkic, Joël Veltman, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Stefano Denswil, Thulani Serero, Ruben Ligeon, Mickey van der Hart en Jairo Riedewald.


Gerelateerde posts