There are no ads, please add some


Velthuizen: ‘Ajax speelt slecht en wint, wij niet’

Vitesse wist vrijdagavond niet te winnen van ADO Den Haag. Op het eigen veld kwam de ploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Doelman Piet Velthuizen baalde flink van dit resultaat.

“Het is gewoon zonde: je speelt tegen de nummer laatst van de competitie, dan weet je dat het moeilijk gaat worden omdat ze met z’n allen voor de pot gaan hangen. Maar ik zeg eerlijk: wij hebben ook niet gebracht wat we horen te brengen,” zegt Velthuizen tegen FOX Sports.

“We doen het zelf, we hebben het zelf allemaal in eigen hand. Ajax wint gisteren in de 84ste minuut, spelen ook slecht, maar wij winnen niet. Dat is het verschil en da’s zonde. Wij doen onszelf hiermee tekort. Met een paar rotwedstrijden raak je achterop. Wij moeten bij de top vijf eindigen.”

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts