There are no ads, please add some


Van Halst: ‘Twente maakt de laatste weken een betere indruk dan Ajax’

Jan van Halst denkt dat FC Twente samen met Ajax gaat strijden voor de landstitel. Alhoewel trainer Michel Jansen de top vier als doelstelling heeft, is Van Halst van mening dat de Tukkers vol voor de titel moeten gaan. Ook vind de analist Twente een betere indruk maken dan koploper Ajax.

‘Ze kunnen wel roepen dat de titel geen thema is, maar FC Twente is toch echt dé uitdager van Ajax. Dat is de club ook aan haar stand verplicht, gelet op de kwaliteiten en de begroting. Na twee teleurstellende zesde plekken kan Twente zich niet langer verschuilen’.

FC Twente staat één verliespunt achter Ajax en volgens Van Halst wordt de titel pas laat beslist: ‘Ik zie Twente echt tot op de laatste dag meedoen om de titel. En hoe het dan uiteindelijk uitpakt, is simpelweg dit moment niet te voorrspellen, al maakt FC Twente de laatste weken een betere indruk dan Ajax’.

De Tukkers hadden zelfs al koploper kunnen, en misschien wel moeten zijn: ‘Met een meer trefzekere spits zou FC Twente Ajax al op achterstand hebben gezet, aldus Van Halst.

Tekst: Ajaxshowtime


Gerelateerde posts