‘Denswil in rijtje opvolgers Vidic bij Manchester United’

Doordat Nemanja Vidić aankondigde te stoppen bij Manchester United aan het eind van dit seizoen, gaat de geruchtenmachine overuren draaien. Er wordt in Engeland druk gespeculeerd over de mogelijke opvolging van de Serviër.

Één van de namen die rond zingt, is die van Stefano Denswil. De Ajacied heeft nog een contract tot 2015 in Amsterdam en United denkt hem daarom vrij goedkoop te kunnen aantrekken, meldt de Daily Mail. De speler zelf wil graag in Amsterdam blijven.

Denswil is niet de enige voetballer die genoemd wordt als opvolger van United’s aanvoerder. Fabian Schär (FC Basel), Kyriakos Papadopoulos (Schalke 04), Javi Martínez (FC Bayern München) en Mats Hummels (Borussia Dortmund), Sergio Ramos (Real Madrid) genieten ook belangstelling vanuit Manchester.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts