There are no ads, please add some


Chery gevleid door interesse van Ajax

Tjaronn Chery ging donderdag met FC Groningen onderuit bij Ajax (2-1), maar speelde zich wel in de kijker van Frank de Boer.

De Boer zei een dag na de overwinning van Ajax dat hij Chery een interessante speler vindt. Ook ploeggenoot Filip Kostic viel de trainer van de Amsterdammers op. Beide spelers van FC Groningen zouden, evenals Guus Hupperts van Roda JC, op een lijstje staan van mogelijke versterkingen.

Chery (25) is gevleid door de belangstelling vanuit de hoofdstad. De vleugelspeler verhuisde vorig jaar zomer van ADO Den Haag naar FC Groningen. Bij de huidige nummer negen van de ranglijst was Chery in negentien wedstrijden goed voor drie goals en drie assists.

Voor zijn overgang naar De Euroborg kwam Chery is uit voor FC Twente, SC Cambuur (huur), RBC Roosendaal en FC Emmen. De in Enschede geboren middenvelder is gelukkig met de interesse van Ajax, maar hij houdt zich er niet teveel mee bezig. “Ik hoorde vanmiddag ook dat Frank de Boer positief over mij is. Dat is natuurlijk een hele eer. Zelf heb ik niets van Ajax gehoord en ik ben daar nu ook helemaal niet mee bezig. Zondag spelen wij met Groningen in Euroborg de derby tegen sc Heerenveen. Ik wil dolgraag in die wedstrijd belangrijk zijn voor het team. Met een doelpunt bijvoorbeeld”, reageerde Chery tegenover RTV Noord.

Tekst: Goal.com


Gerelateerde posts