There are no ads, please add some


Ajax 1000 dagen landskampioen

Ajax is vandaag precies 1000 dagen landskampioen en het zou zomaar kunnen dat hier nog minimaal 365 dagen bijkomen. psv heeft hierin een sleutelrol. De Eindhovenaren treffen vanavond de grootste concurrent van de Ajacieden in de titelstrijd, FC Twente.

psv staat zelf zevende op de ranglijst en maakt geen kans meer op het landskampioenschap. Phillip Cocu heeft met zijn ploeg vijftien punten achterstand op Ajax. En dat met nog maar twaalf speeldagen te gaan.

FC Twente is de nummer twee van de eredivisie en heeft een (verlies)punt minder dan de Ajacieden. Als psv vanavond van de Tukkers wint, kan Ajax dus gouden zaken doen in de titelstrijd. Op zondag speelt de equipe van Frank de Boer zelf een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Ajax werd zowel in 2011, 2012 als 2013 kampioen van Nederland.

Tekst: o.a Omroep Brabant


Gerelateerde posts