There are no ads, please add some


Zeven spelers kwamen te laat

Een verkeersongeluk op de A2 zorgde er donderdag voor dat een deel van de Ajax-selectie veel te laat bij de Amsterdam ArenA kwam, zo meldt De Telegraaf. Op de A2 tussen Amsterdam en Utrecht botsten twee vrachtauto’s en een flink aantal personenwagens op elkaar. In de chaotische file die hierdoor ontstond op de A2 en de A10 kwam ook een flink deel van de Ajax-selectie terecht.

Zeven spelers, onder wie Daley Blind, Viktor Fischer, Bojan Krkic, Siem de Jong en Ricardo van Rhijn, kwamen op de A10-zuid in de file te staan. Een aantal van hen bereikte later dan 18.00 uur, het afgesproken tijdstip, het stadion. Rond 19.00 uur meldde Fischer zich als laatste. De Boer beschouwde het als overmacht en koos ervoor om zijn basiself niet te wijzigen.
Alle betrokken spelers verontschuldigden zich telefonisch bij De Boer, zo schrijft het dagblad. De vertraging had geen gevolg voor de verrichtingen van Ajax. De ploeg van De Boer trapte netjes om 20.45 uur af en won met 2-1 van FC Groningen.

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts