There are no ads, please add some


Unibet voorspelt een mooi weekend voor Ajax

Koploper Ajax vervolgt zondagmiddag de jacht op de vierde landstitel op rij met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Het elftal van trainer Frank de Boer verdedigt een voorsprong van vier punten op naaste belager FC Twente, dat nog wel de eerder afgelaste uitwedstrijd bij FC Groningen tegoed heeft.

De afgelopen speelronden kreeg Ajax hulp uit respectievelijk Nijmegen, rotterdam en Alkmaar. De Gelderse derby tussen Vitesse en NEC Nijmegen eindigde onbeslist (1-1), feyenoord hield Vitesse in de Kuip vervolgens ook op 1-1, terwijl AZ eerder deze week in het Gelredome te sterk was voor de Arnhemmers (0-2). Door het puntenverlies van Vitesse is FC Twente nu de naaste belager van Ajax.

Op het kunstgras in Zwolle krijgt Ajax een nieuwe kans om te laten zien dat het missen van opgelegde kansen geen chronisch probleem aan het worden is. De thuisploeg uit Overijssel klom donderdag naar de achtste positie dankzij een knappe uitzege bij FC Utrecht (1-2). Volgens onze huisbookmaker Unibet roept Ajax (1.55) de goede reeks van PEC Zwolle (5.75) hardhandig een halt toe; de Ajacieden zetten hun jacht op alweer een landstitel onder De Boer onverminderd voort en daarbij krijgt Ajax wellicht hulp van psv.

Het mooiste is: Unibet verdubbelt voor bezoekers van AjaxFanzone.NL die zich via deze link aanmelden hun saldo tot 50 euro GRATIS om ZONDER RISICO in te zetten op deze wedstrijd.

Hoe werkt het?: Voor een zege van Ajax ontvang je 1,55 keer je inzet. Zet je 50 euro in op winst van Ajax, dan verdien je dus 77,50 euro als Ajax daadwerkelijk wint. Je saldo is dan dus opgelopen van 50 naar 127,50 euro! Klopt je voorspelling niet: Niks aan de hand: Je hebt nog steeds 50 euro op je saldo staan! Geen risico dus! Meldt je direct aan voor deze unieke kans zonder risico!


Gerelateerde posts